Съставянето на служебния кабинет прилича на голяма българска социалистическа сватба.

...
 Съставянето на служебния кабинет прилича на голяма българска социалистическа сватба.
Коментари Харесай

Асен Генов: Съставянето на служебния кабинет - голяма българска...

 

„ Съставянето на служебния кабинет наподобява на огромна българска социалистическа женитба. Едната рода, обаче, е нещо недоволна – ПП-ДБ “, разяснява журналистът Асен Генов.

Той посъветва да не смъкваме взор от огромната картина до момента в който се впускаме на равнище микромениджмънт.

„ Проблемът с незаконния трафик на опиати и акцизни артикули е дълготраен проблем в България. Наистина се хващаме за имената: Стоянов, този, оня, основния секретар на Министерство на вътрешните работи, една жена, която реалокират от една в друга работа (бел. ред. Петя Банкова). Принципът за разделяне на управляващите страда. И в служебния кабинет – шефът на Сметната палата става министър председател, заместникът на основния прокурор става министър на правораздаването. Принципът за разделяне на управляващите е погазен пред очите ни “, изясни Генов.

По думите му най-голямата политическа мощ в България е „ Откраднаха ми изборите “. " За мен това е нездравословен прийом: главният роман е, че някой на някого ще открадне изборите. Има следен и манипулиран избор, само че при естествена изборна интензивност и акции той няма да е толкоз определящ ", изясни журналистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР